Miért érdemes a Dodgem Autósiskolát választani?

Referenciánk: az elégedetten távozó tanuló

A manapság széles körben terjedő, talán nem is mindig alaptalan szóbeszédek ellenére nyugodtan kijelenthető, hogy a gépjárművezető-oktatással foglalkozó vállalkozások, az ott dolgozó szakemberek lelkiismeretesen, legjobb tudásuk szerint látják el feladatukat. Így van ez nálunk, a Dodgem Autósiskolánál is. Szolgáltatásaink nívóját, szakembereink felkészültségét és hozzáállását mindazonáltal nem kívánjuk minősíteni – megteszi ezt helyettünk az a több ezer hallgató, akik sikeresen tanultak meg nálunk autót vezetni, és akik jó szívvel ajánlottak bennünket rokonaiknak, barátaiknak vagy akár ismeretleneknek is a különböző internetes fórumokon.
Az irántunk megnyilvánuló bizalom vélhető oka, hogy a Dodgem Autósiskola csapata számára minden egyes hallgató egyformán fontos – és nemcsak azért, mert befizette a tandíjat.
Küldetéseink között kiemelkedő helyet foglal el, hogy minél több mozgáskorlátozott és speciális szükségletű embert tanítsunk meg az autóvezetés minden fotélyára, miáltal nemcsak munkaerő-piaci helyzetükön, hanem életminőségükön is sokat javíthatnak.

A technika az emberért

A mozgáskorlátozottak és speciális szükségletűek megfelelő fogadásához iskolánkban minden szükséges tárgyi és személyi feltétel adott. Az elméleti képzés akadálymentesített oktatóhelyiségben, a gyakorlati oktatás pedig kitűnő műszaki állapotban lévő, speciálisan felszerelt, automata sebességváltós gépkocsi segítségével történik. Egyébiránt, az uniós normatíváknak megfelelően már a honi Okmányirodák és adminisztratív intézmények is akadálymentesítve lettek.
Eszközparkunk színvonalára kényesen ügyelünk, ennek megfelelően különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy mindenkor haladjunk a korral. Ennek jegyében iskolánkban meghonosítottuk az ún. Oktamétert, amely nemcsak az oktatást teszi gördülékenyebbé és minden eddiginél átláthatóbbá, hanem minőségbiztosítási szempontból is mérföldkőnek számít.

Az ember az emberért

A Dodgem Autósiskola – a többi intézményhez hasonlóan – természetesen profitérdekelt vállalkozás. Ez azonban számunkra nem maximalizált haszonszerzést, hanem kölcsönös érdekeken alapuló, korrekt üzleti kapcsolatot jelent, amelyben egy szolgáltató van kapcsolatban az őt bizalmával megtisztelő ügyfelekkel.
Ezt a bizalmat mi egyebek mellett azzal igyekezzük megszolgálni, hogy a lehető legtöbb, az adminisztrációval és az ügyintézéssel járó terhet levesszük tanulóink válláról.

Így például...

...a hozzánk jelentkezők helyben végeztethetik el az orvosi alkalmassági vizsgálatot, amivel sok idő és fáradság takarítható meg

...a tanulók nálunk is megvásárolhatják az összes szükséges tankönyvet, oktatási segédanyagot, sőt ezek akár kölcsönözhetők is, ami jelentős megtakarítást jelenthet

...tudva, hogy a diákok, családosok, munkahelyen dolgozók időbeosztása nem mindig teszi lehetővé a hét közbeni órákon való részvételt, mód van hétvégi oktatáson való részvételre is, amelyért semmilyen felárat nem kell fizetnie a tanulónak

...azok számára, akik nem tudják egy összegben kifizetni a tanfolyam árát, felkínáljuk az igen kedvező kondíciókkal való részletfizetés lehetőségét is, de lehetőség van akár kamatmentes részletfizetésre is

...hallgatóink szervezett vöröskeresztes tanfolyamon – amely az egykori házon belüli egészségügyi oktatást váltotta ki – vehetnek részt, így ennek egyéni megszervezésére senkinek sem kell külön időt és energiát fordítania.
Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes hallgatónak megvannak a maga erős és gyenge pontjai, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni tesztkiértékelésre és az esetleges hiányosságok pótlására.